Onze projecten

Hieronder tonen wij met trots enige van onze projecten waar wij met veel plezier aan gewerkt hebben. Mocht u geïnteresseerd zijn in wat Freitag en Wijnen schilders voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op! Wij gaan graag voor u aan de slag.

ROYAL COSTER DIAMONDS

project1

Royal Coster Diamonds is een begrip in Amsterdam en trekt dagelijks veel bezoekers om juwelen te bezichtigen en/of te kopen. Vandaar dat zowel het interieur als het exterieur er altijd tiptop uit moet zien. Freitag en Wijnen heeft met veel plezier deze klus geklaard.

DE LUTHERHOF

lutherhof

De Lutherhof is de naam voor een Luthersche Stichting die het beheer voert over 66 woningen in het hofje. De huidige Lutherhof is gelegen aan het Staringplein in Amsterdam Oud West. Freitag en Wijnen heeft het onderhoud van dit prachtige complex in beheer.

WOONHUIS IN LONDON

project3

In het centrum van Londen staat dit prachtige appartement. Dat de eigenaar van dit pand alleen voor de beste kwaliteit gaat is natuurlijk wel te begrijpen. We zijn er dan ook trots op dat Freitag en Wijnen het vertrouwen kregen om dit te mogen doen. Isn’t it great?

HET BETHANIËNKLOOSTER

project4

Het Bethaniënklooster is een van de weinige gebouwen met nog aanzienlijke herinneringen aan de rijke middeleeuwse kloostercultuur in Amsterdam. Samen met andere disciplines zorgt Freitag en Wijnen voor het onderhoud.

DIAMONDLAND IN ANTWERPEN

project5

Ook bij Diamondland in Antwerpen hoort alles te stralen en te blinken. En voor een goede uitstraling zijn we bij Freitag en Wijnen aan het juiste adres, moeten ze daar gedacht hebben. Wederom het bewijs dat Freitag en Wijnen ook over de landsgrenzen heen de beste kwaliteit weet te leveren.

STOLPBOERDERIJ DEN ILP

den_ilp

Den Ilp is een dorp in de gemeente Landsmeer en trekt met name de aandacht door de uitbundige versieringen in de kersttijd. Dit trekt jaarlijks duizenden toeschouwers. Dan wilt u natuurlijk ook dat uw woonhuis en/of boerderij er fantastisch uitziet. Geen probleem voor Freitag en Wijnen.

BARNDESTEEG

barnesteeg

De Barndesteeg ligt tussen de Oudezijds Achterburgwal en Kloveniersburgwal. Een historisch stukje Amsterdam in het Wallengebied. Dit fantastische pand werd door Freitag en Wijnen stevig onder handen genomen. En het resultaat mag er wezen.